Teraszok

1997-ben kezdtünk el foglalkozni fa teraszok építésével. Az elmúlt években egyre dinamikusabb fejlődésen mentünk keresztül így bátran kijelenthetem, hogy az általunk készített elsőosztályú famunkák Magyarországon piacvezetővé nőtte ki magát. Megbízható beszerzési, tervezői és gyártási háttérrel, mindig a megfelelő minőségben, a legnagyobb választékban és határidőre tudjuk megrendelőink, vásárlóink igényeit kielégíteni.

Ami a fa teraszokat illeti, természetesen itt is ügyelünk a minőségre. Szakembereink

személyesen nézik át a felhasznált anyagokat és csak kifogástalan minőséget vásároljuk meg az adott feladathoz. Hiszen csak időtálló és esztétikus anyaggal dolgozunk az alaptól a taposófelületig. Biztos, megbízható fateleppel állunk kapcsolatban, ahonnan mindig általunk válogatott, kifogástalan alapanyagokhoz juthatunk hozzá az alapanyaghoz.

 

Területileg főként Budapesten és környékén dolgozunk, de az ország bármely pontján, és olykor külföldön is alkotunk. A helyszíni felmérést Budapesten díjmentesen végezzük. Asztalos és ács munkát a részletes árajánlat elfogadása és anyagelőleg kiegyenlítése után kezdjük meg, amelynek elvégzése az előre rögzített határidőre történik.

Bármi kérdése adódik bizalommal keressen a zenteraszmester@gmail.com  E-mail címen vagy akár telefonon is 06-70-229-9670.

Tisztelettel: Szekeres Zoltán

Képgaléria