Tetőfedés

Munkáinkat a helyszínnek és az adott építmény jellegének megfelelő stílussal, technológiával alkotjuk, figyelembe véve a megrendelő igényeit. Tevékenységünk az ácsmunkák és az asztalos kivitelezés teljes körét magába foglalja. Asztalos és ács munkáink során törekszünk a tökéletességre. Munkáink során mindig figyelembe vesszük a megrendelő kívánságait – elképzelését a rendelkezésre álló teret maximálisan kihasználjuk. Van mikor az elképzelésen még javítani is tudunk. Mi mindig a megrendelő érdekeit tartjuk szem előtt. Törekszünk arra, hogy minőségi termékeket adjunk ki kezeink közül, ugyanakkor megfizethető áron.

Ácsmunkák

Foglalkozunk tetőszerkezetek építésével, tetőfedéssel, javítással, felújítással, átépítéssel, tetőterek kialakításával, szigetelésével, beázások szakszerű javításával, tetőtéri ablakok beépítésével.

Tevékenységünk kiterjed gépkocsi beállók, garázsok, melléképületek, szaletlik, előtetők, faházak építésére, továbbá vállaljuk korlátok, kerítések, galériák készítését, padok, székek, kerti bútorok, játszóterek gyártását.

Asztalos munkák és kiegészítő szolgáltatások

Cégünk az asztalos és ácsmunkák mellett vállalja egyéb szakipari feladatok elvégzését is, így komplexebb segítséget nyújtva megrendelőiknek. Igyekszünk a legszélesebb körű szolgáltatással ügyfeleink rendelkezésére állni, akár egy új ház/lakás építéséről, akár már egy meglévő felújításáról, átépítéséről, vagy akár csak belső munkálatokról legyen szó.

Képgaléria